2011-07-07 16:32:20• hírek • Szatmar.ro

Újabb Balkán-bajnokság, újabb Faurral

Egy héttel azt követően, hogy Kovács Dóra és Florin Faur egy-egy bronzéremmel tért haza a macedóniai Kavardaciban megrendezett U15-ös Balkán-bajnokságról, a Szatmárnémeti Unio cselgáncsszakosztálya egy újabb regionális bajnokságon is érdekelt lesz a hét végén.

Szalonikiben ezúttal a Balkán legjobb U17-es korosztályú dzsúdósai csapnak össze, köztük Florin nővére, Faur Mihaela is. A 63 kilogrammosok csoportjában induló versenyző számára ez az első idény a kadettek között, ennek ellenére Terely Mihály mester szerint éremesélyesként lép a tatamira. A fiatal tehetség tavaly az U15-ös Balkán-bajnokságon ezüstérmet szerzett, az országos bajnokságokon pedig immár három éve nem talált legyőzőre.

Szintén az Unióval kapcsolatos hír, hogy egyik legjobb versenyzője a napokban egy olaszországi nemzetközi versenyen vett részt. Sámel Lóránd, mert róla van szó, a Nagyváradi Liberty meghívott versenyzőjeként egy 12 csapatot számláló versenyen bizonyíthatta tehetségét.

A megmérettetésen a Liberty csapata a harmadik helyen végzett, a szatmári versenyző azonban veretlen maradt: négy meccséből hármat megnyert, egy pedig döntetlennel végződött. „Nagyon hasznosak számára az ehhez hasonló felnőtt versenyek, hiszen ilyen mezőnyben tud hozzászokni az igazán kemény küzdelmekhez" - jegyezte meg Terely.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: